MAE rus: UE continua exacerbarea relatiilor tensionate

T.d. | 30.01.2015

Pe aceeași temă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) rus acuza faptul ca Uniunea Europeana (UE) continua “exacerbarea” relatiilor cu Moscova. Reactia vine in contextul deciziei Bruxellesului de a prelungi sanctiunile impuse Kremlinului, motivate de implicarea in criza din Ucraina.

"Uniunea Europeana continua sa urmeze un curs catre exacerbarea relatiilor tensionate cu Rusia. Interpretarea unilaterala a situatiei din conflictul intern din Ucraina de catre Bruxelles nu ii permite sa actioneze ca mediator obiectiv", arata MAE rus, potrivit Itar Tass, citata de Ziare.com.

"Suntem surprinsi de cat de repede a luat decizia, ieri (Joi, n.red.), Consiliul Afaceri Externe. Este regretabil ca s-a dovedit inca o data a fi ostaticul unei minoritati agresive pentru care criza ucraineana da un pretext pentru a impune abordari rusofobe si pentru a contracara bunul parteneriat dintre Rusia si UE", continua textul.

Ministrii de Externe ai Uniunii Europene au convenit, joi, asupra extinderii sanctiunilor deja existente impotriva Rusiei cu inca sase luni.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22