Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare România va avea un guvern

Laurentiu Gheorghe | 17.11.2021

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, după ședința conducerii PSD, că „săptămâna viitoare România va avea un guvern”, fără să spună dacă s-a ajuns la o decizie în acest sens.

Pe aceeași temă

El a mai spus că întâlnirea programată la guvern pentru ora 16.00 s-a anulat deoarece ”nu erau finalizate textele” programului de guvernare.

El a repetat că săptămâna viitoare România va avea un guvern și a spus că mâine va avea loc o nouă întâlnire între PSD și PNL.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a mai declarat miercuri, la sediul central al formațiunii, întrebat dacă social-democrații ar putea accepta un premier ca Nicolae Ciucă sau Dan Vîlceanu, că „în urma negocierilor vom vedea”.

Chestionat despre varianta să fie premier de la PNL Dan Vîlceanu sau Nicolae Ciucă, Ciolacu a răspuns: „În acest moment PSD are candidat pentru functia de premier al Romaniei”. Întrebat dacă se poate schimba poziția PSD, acesta a afirmat: „În urma negocierilor vom vedea ce se poate intampla”.

Întâlnirea echipelor de negociere PSD-PNL-UDMR programată la ora 16:00 a fost anulată. Decizia vine după întâlnirea fulger dintre Florin Cîțu, Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor, care a avut loc la Guvern.

Liderii PSD și PNL discută, luni seara, în ședințe separate, miza fiind găsirea unui nume de premier, potrivit surselor G4Media.ro.

Unii lideri PNL susțin că l-ar fi convins pe Florin Cîțu să accepte varianta Ciucă premier și că ar urma să anunțe o ședință BPN pentru mâine.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22