Marian Neacsu, liderul deputatilor PSD, propus secretar general de Liviu Dragnea

Paul Cristescu | 19.10.2015

Liviu Dragnea, presedintele PSD, l-a propus astazi, in cadrul primei sedintei a noului Birou Permanent National PSD, pe Marian Neacsu, liderul deputatilor PSD, sa preia functia de secretar general al formatiunii. Neacsu il va inlocui pe Andrei Dolineaschi, ales vicepresedinte.

Pe aceeași temă

 

"O sa va propun desemnarea noului secretar general. Domnul Andrei Dolineaschi a fost ales vicepresedinte. O sa-l propun pe domnul Marian Neacsu, sub rezerva validarii la Comitetul Executiv National, dar incepand de astazi secretariatul general trebuie sa functioneze", a declarat presedintele PSD, in deschiderea sedintei, citat de AgerpresPotrivit modificarilor aduse statutului partidului, la sedintele BPN participa cu drept de vot, pe langa presedintele executiv si vicepresedintii, si prim-ministrul, presedintele Consiliului National, presedintii organizatiilor de tineret, femei, pensionari, secretarul general si secretari regionali. Acestia din urma vor fi propusi tot de Dragnea si validati de Comitetul Executiv. 
 

"Vor fi secretari regionali, cate unul pentru fiecare regiune de dezvoltare. Acum avem opt, vor fi opt" a explicat Dragnea saptamana trecuta. 
 

CITITI SI: Dragnea va onora orice invitatie a presedintelui, inclusiv pe tema schimbarii premierului

 

Dragnea i-a multumit presedintelui UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, pentru mesajul pe care l-a adresat la Congresul de duminica al social-democratilor, "pentru stabilitatea pe care o transmite atat Partidului Social Democrat, cat si actului de guvernare".

 

Mihai Sturzu, liderul TSD, oprit de portarul de la sediul PSD

 

"Mi se pare revoltator. Domnul portar m-a oprit, a spus ca n-am voie sa vin la partid, ca nu sunt membru al Biroului (Permanent National - n.r.). Mi se pare incredibil. Sunt presedintele TSD, prin Statut inca cu drept de vot in BPN. Orice membru PSD trebuie sa intre in sediul partidului", a spus Sturzu, subliniind ca are dreptul sa participe la aceste sedinte ca lider al tinerilor social-democrati, transmite Mediafax. 
 

Sturzu a spus ca va intreba in sedinta social-democratilor daca a fost oprit din cauza discursului sau critic de duminica: "Daca a spune adevarul, pe care l-au si votat o mie de oameni, deci un sfert din oamenii prezenti ieri, inseamna ca e o atitudine prea curajoasa, eu abia astept sa aflu astazi", a spus acesta.
 

Sturzu a precizat ca nu se astepta la o asemenea atitudine, care demonstreaza ca PSD "a inceput modernizarea cu dreptul". "E perfect, urmeaza sa dam afara pe toata lumea din partid", a spus Sturzu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22