Marsul Tacerii: Peste 10.000 de persoane, cu candele si flori la locul incendiului

Iulian Popescu | 01.11.2015

Peste o mie de persoane s-au adunat duminică în Piața Universității din București, pentru a participa la “Marșul Tăcerii” un marș dedicat victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Pe aceeași temă

UPDATE: Potrivit unor surse din jandarmerie, aproape 10.000 de persoane participă la Marșul Tăcerii, se află lângă Club Colectiv.

 

Câțiva dintre participanți au declarat că acesta este un avertisment pentru autorități, care trebuie să înțeleagă că sunt obligați să impună respectarea legii de către toată lumea.

 

UPDATE: Câteva mii de persoane s-au alăturat pe traseu coloanei, în fața clubului unde s-a produs tragedia din cauza căreia au murit deja 29 de persoane fiind acum aproximativ 3.000 - 4.000 de persoane, potrivit Realitatea Tv.

Marșul “Silent Walk” este nu doar unul de solidaritate cu răniții aflați în spitale și familiile celor decedați, dar și unul de protest față de autoritățile care au închis ochii deși era clar că acest club încalcă legislația, precum și față de patronii localului, care pentru a cheltui mai puțin au pus în pericol atâtea vieți.

 

 

Coloana formtă  de oameni de toate vârstele – copii, tineri, persoane în vârstă - a plecat în tăcere din Piața Universității spre Clubul Colectiv

 

"Marșul Tăcerii" este organizat prin intermediul rețelelor de socializare și are ca punct de pornire Piața Universității, începând cu ora 14,00, urmând a se încheia la locul tragediei, clubul Colectiv, de pe strada Tăbăcarilor, sector 4.

 

"Duminică, ne vedem la Universitate, la ora 14.00! Anunțați-i și pe ceilalți! Toți sunt bineveniți. Copiați mesajul și publicați-l pe pagina voastră, pentru a fi văzut de mai multă lume", scriu mai mulți utilizatori pe Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22