Mihai Gadea neaga ca i-ar fi dat bani femeii care a santajat-o pe Livia Stanicu, sefa ICCJ

Paul Cristescu | 11.09.2015

În procesul în care Mariana Rarinca este rejudecată pentru acuzația de șantajare a președintei ICCJ, Livia Stanciu, Mihai Gâdea, de la Antena 3 a fost acuzat de judecătoarea – victimă că i-ar fi promis Marianei Rarica bani în schimbul unor informații compromițătoare despre ea, scrie România liberă.

Pe aceeași temă

 

Gâdea a negat că i-ar fi dat vreodată bani Marianei Rarinca. Livia Stanciu declarase că Rarinca i-a povestit cum directorul Antena 3, Mihai Gâdea, i-ar fi promis sume mari de bani pentru a-i da informații compromițătoare despre ea.

 

”La finalul intalnirii, Rarinca s-a transformat intr-un alt om si mi-a spus ca sunt datorii multe la cabinet si ca eu ii sunt datoare. Ca sotul meu avea contracte neonorate, ca urmare a decesului. Din tonul ei am avut impresia ca discut cu alt om. Acesta a fost motivul pentru care i-am inchis telefonul. Inainte insa, i-am spus sa uite de familia Stanciu, ca nu ii voi mai raspunde la telefon daca aceasta este maniera in care a inteles sa se comporte fata de noi.  La finele lui 2013 sau inceputul lui 2014 am fost sunata de cumnatul meu Radu Stanciu. Mi-a spus sa incerc sa iau legatura cu dna Rarinca, deoarece aceasta, incepand din august 2013, cand se desfasura procedura de reinvestire a mea la ICCJ, i-ar fi transmis ca a fost abordata de o televiziune, Antena 3, ca ar fi venit Mihai Gâdea personal la domiciliul ei si ca i-au oferit sume foarte mari de bani pentru a da orice amanunte picante din viata privata a doamnei Stanciu sau a sotului acesteia”, le-a spus Livia Stanciu judecătorilor, citată de România liberă.

 

Directorul Antenei 3 a reacționat și a precizat că nu i-a dat niciodată bani Marianei Rarinca.

 

”Am aflat cu stupoare că astăzi, în faţă instanţei, sub jurământ, în procesul doamnei Mariana Rarinca, preşedintele ICCJ, Livia Stanciu a declarat că ar fi aflat de la cumnatul domniei sale, care la rândul său ar fi aflat de la doamna Rarinca că eu, Mihai Gâdea, m-aş fi deplasat la domiciliul familiei Rarinca şi aş fi promis sume de bani pentru dezvăluiri despre familia Stanciu. Nu am oferit, pretins sau intermediat niciodată vreun avantaj financiar sau de altă natură doamnei Mariana Rarinca sau vreunui apropiat al acesteia”, a declarat Mihai Gâdea, într-un comunicat de presă.

 

Mai mult, prezentatorul TV a ținut să precizeze că a tratat subiectul Rarinca strict din punct de vedere al interesului public. De asemenea, el a mai precizat că s-a întâlnit cu Mariana Rarinca o singură dată, când a fost invitată în platoul emisiunii pe care o modera.

 

”Am întâlnit-o o singură dată pe Mariana Rarinca, în calitate de invitat al emisiunii Sinteza Zilei, după achitarea definitivă a domniei sale. Mai mult, în emisiunea respectivă, Mariana Rarinca s-a declarat dezamăgită că a sunat la Antena 3 şi cazul ei nu a fost mediatizat pe parcursul procesului. Dacă, prin absurd, ar fi adevărat ce susţine doamna Stanciu, eu, Mihai Gâdea, mă retrag din viaţa publică. Dacă nu este adevărat, doamna Livia Stanciu ce consecinţe îşi asumă?”, a mai declarat Gâdea.

 

Curtea de Apel Bucureşti a rejudecat, joi, cazul Marianei Rarinca, femeia acuzată că a șantajat-o pe șefa ICCJ, Livia Stanciu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22