Ministerul maghiar de externe, reactie la declaratiile lui Ponta: Ungaria este alaturi de UE in privinta sanctiunilor la adresa Rusiei

P.c. | 18.03.2015

Pe aceeași temă

Ministerul de Externe ungar a reactionat la declaratiile facute de Victor Ponta intr-un interviu pentru Reuters, spunand ca Ungaria a actionat intotdeauna in conformitate cu pozitia comuna europeana in privinta sanctiunilor contra Rusiei, relateaza Agerpres.

 

 

Premierul roman a declarat pentru Reuters ca pozitia Ungariei fata de Rusia reprezinta un motiv de ingrijorare si ar trebui discutata la nivel european. "Nu vreau sa discut despre un vecin dar cred ca pozitia Ungariei fata de Rusia nu este doar un motiv de ingrijorare pentru Romania, ci ar trebui sa fie o chestiune discutata la nivel european", a spus acesta.

 

CITITI SI: Proteste la Budapesta: Viktor Orban, acuzat de incheierea unui pact nuclear cu Rusia

 

Ministerul de Externe de la Budapesta a afirmat ca Ungaria a actionat intotdeauna in conformitate cu pozitia europeana, in pofida efectelor negative semnificative asupra economiei ungare, noteaza MTI.
 

Citand date ale Eurostat, Ministerul de Externe ungar a mai precizat ca, in pofida sanctiunilor si a embargoului, Romania a putut sa-si sporeasca exporturile catre Rusia cu 5%. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22