Ministrii de Interne din UE se intalnesc duminica, la Paris, in semn de solidaritate cu Frantala dupa atentatul de la Charlie Hebdo. La intalnire participa si Eric Holder, secretarul american al Justitiei

P.c. | 08.01.2015

Pe aceeași temă

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa atentatul islamist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Hotnews.

 

"Este vorba de o manifestare de solidaritate cu Franta, de respingerea terorismului si de schimbarea punctelor de vedere privind problemele comune pe care le avem in combaterea terorismului la nivelul Uniunii Europene si in exterior", a declarat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve.


La reuniune va participa si procurorul general american, Eric Holder. "Dupa atacul oribil comis la sediul revistei satirice Charlie Hebdo, secretarul american al Justitiei, Eric Holder, va veni la Paris pentru a participa la reuniunea internationala pe teme de securitate", a declarat un oficial guvernamental francez citat de AFP.

 

CITITI SI: ATENTAT la sediul ZIARULUI francez de SATIRA, Charlie Hebdo, soldat cu 12 MORTI si 10 raniti. Hollande: Franta e in stare de soc


Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a tinut sa condamne cu fermitate violentele impotriva lacaselor de cult musulmane din Franta. "Nu vom tolera actiuni de acest fel, nicio amenintare la adresa lacaselor de cult. Autorii vor fi pedepsiti aspru", a spus Cazeneuve.
 

Trei grenade au fost lansate joi, in localitatea Mans, spre o moschee. La Poitiers, un barbat a fost arestat dupa ce a scris "moarte arabilor" pe poarta unei moschei. la Bourgoin-Jallieu, un elev de 17 de origine nord-africana a fost agresat.

 

CITITI SI: UPDATE. ATENTATE FRANTA: Cei doi frati Kouachi, suspecti in cazul atacului de la Charlie Hebdo, au fost localizati

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22