Ministrul grec al Energiei: Un nou acord, fara masuri dure de austeritate

T.d. | 09.07.2015

Pe aceeași temă

Un nou acord de asistenta cu troica exclude un nou plan de austeritate dura, considera ministrul elen al Energiei, Panagiotis Lafazanis. Liderul aripii de extrema stanga din Syriza, Lafazanis a spus ca se asteapta la un nou acord “in curand”.

Nu vrem sa adaugam un al treilea plan de austeritate severa, care nu va da nicio perspectiva tarii”, a spus Lafazanis, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Declaratia a fost facuta in contextul in care liderii europeni asteapta noile propuneri ale Guvernului Tsipras, in ce priveste criza din peninsula elena.

De altfel, Alexis Tsipras a avut in cursul diminetii de astazi o intalnire cu vicepremierul Yiannis Dragasakis, seful Finantelor Euclid Tsakalotos si cu ministrii Economiei Stathakis si de Externe Kotzias.

Executivul grec are termen pana vineri sa vina cu nou propuneri pentru partenerii din zona euro. Liderii europeni asteapta sa vada cu ce va veni Atena la masa discutiilor pentru a putea lua o decizie intr-o problema ce devine din ce in ce mai presanta.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22