Ministrul Justiţiei: Ar fi bine ca tehnocraţii să candideze. Ar aduce aer proaspăt în partide

E.b. | 10.09.2016

În emisiunea „În faţa ta", care va fi dufuzată duminică, la Digi24, Raluca Prună, ministrul Justiţiei, a vorbit şi despre o posibilă carieră politică a miniştrilor tehnocraţi. Totodată, ea consideră josnice atacurile publice la adresa colegilor din guvern. A dat exemplul ministrului de Interne, despre care preşedintele Senatului a spus că este un nimeni.

Pe aceeași temă

 

În timp ce ministrul Justiţiei declară că e bine ca tehnocraţii să candideze, vicepremierul Vasile Dîncu spune: "Sunt şanse slabe ca miniştrii din cabinetul Cioloş să intre în politică"

 
Pentru mine e de neînțeles de ce un guvern de tehnocrați e invitat într-o țară într-un moment grav ca să pregătească algerile și de ce în aceste condiții un guvern, care a primit votul Parlamentului, e atât de atacat cu atacuri la persoană care mi se par absolut josnice, a spus Raluca Prună la Digi 24.

 

 

 


Întrebată dacă s-ar bucura dacă ar vedea colegi care să candideze la alegerile parlamentare, raluca Prună a răsăuns: Ar fi un lucru bun dacă unii dintre ei ar candida, pentru că asta ar însemna că ar aduce un plus, un aer proaspăt în niște partide despre care n-am văzut deocamdată să se fi reformat în mod semnificativ.

Ministrul Raluca Prună a făcut aceste declarații în emisiunea „În fața ta”, care va fi difuzată duminică, de la ora 13:05, la Digi24.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22