Ministrul Justitiei, blocat la metrou: Nu am putut cumpara cartela la Piata Victoriei

Vlad Toma | 27.05.2016

Raluca Pruna, ministrul Justitiei din Romania, a criticat recent Metrorex pentru ca nu a avut de unde sa isi cumpere cartela, joi seara, la Piata Victoriei, putin dupa ora 22, totul fiind inchis si neexistand automate. Paznicul a sfatuit-o sa sara peste bara insa ministrul a refuzat.

Pe aceeași temă

 

"O chestiune de bucureștean, fără legătura cu justiția. Aseara, cateva minute după ora 10, la metrou la piața Victoriei. Vreau sa imi cumpăr o cartela, domnul din ghereta dedicata imi spune ca nu imi poate da niciuna, caseria s-a inchis la orele 22, el e numai paznic. Constatare: automate pentru cartele nu exista.

 

Sunt descumpanita, el e drăguț, ma recunoaște, imi spune nu e nicio problema, pot sari peste bara/tourniquet. Nu înțeleg sa sar ii spun, am the right change, as vrea totusi o cartela. Nu poate face nimic, insista sa sar, ii multumesc, nu pot calatori fara bilet, insista din nou, rezist, iese amabil din ghereta, imi arată un afiș cu programul casieriei. Totul e regulamentar, e închis dupa 22. Totusi pot sări bara pe răspunderea lui, pentru ca au trecut numai 3 minute de la ora inchiderii;-) Ii multumesc pentru incredere, dat nu pot sari. Intre timp mai multi fericiti posesori de cartele trec regulamentar, rasucind tourniquet'ul.

 

Invataminte: dupa ora 22 fie nu poti merge cu metroul in Bucuresti daca nu ai deja cartela, fie esti free rider.

 

Ma gandesc ca e anul Domnului 2016, intr-o capitala europeana. Era insa tarziu, ma declar învinsa, dar sunt totusi acasa. Sun cel mai bun prieten, vine sa ma culeaga intre statia de la pta Victoriei si Romana. A fost prea rapid. Nu pot spune daca la Romana programul caseriei e acelasi... Cel mai probabil ca da;-)

 

PS Poate Metrorex aude si ne explica de ce ar functiona metroul dupa 10 pm daca nu poti calatori cinstit, adică cu bilet?! Mi-e dor de taxatoare;-)))"

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22