Motivarea CSM: Toader susține că CSM doar a „cosmetizat” argumentele procurorului șef DNA

Redactia | 17.03.2018

Argumentele din motivarea avizului negativ dat de către Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii față de cererea de revocare a Laurei Codruța Kovesi nu reprezintă altceva decât reproducerea „în oglindă” a afirmațiilor procurorului șef DNA, susține Tudorel Toader.

Pe aceeași temă

 

 

"Convingerea mea este că CSM-ul practic a luat cele 20 de puncte prezentate de mine, a luat răspunsurile procurorului șef, le-a sucit, le-a cosmetizat, le-a schimbat un pic modul de prezentare și le-a luat de bune, în rest nu a făcut absolut nimic. (...) Am citit și eu cu atenție toate răspunsurile la cele 20 de puncte, ele sunt în oglindă, adică ce a susținut doamna Kovesi, CSM-ul a cosmetizat si a zis da, este bine așa", a declarat Toader vineri seara, la Antena 3.

 

CSM a publicat vineri pe site-ul instituției motivarea avizului negativ privind propunerea de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al DNA și care a fost înaintat decidenților, a anunțat, vineri, Secția pentru procurori a CSM.

 

În cazul în care preeșdintele Klaus Iohannis nu va da curs cererii de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al DNA, ministrul Justiției a declarat că probabil se va adresa Curții Constituționale pentru a forța demiterea lui Kovesi.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22