Nicolicea s-a întâlnit cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, afirmă Stelian Ion (USR)

E.b. | 06.02.2018

Stelian Ion, deputat USR. afirmă că deputatul PSD Eugen Nicolicea (foto), preşedintele Comisiei juridice, a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai Comisiei de la Veneţia.

Pe aceeași temă

 


"Am aflat indirect în motivarea pe care a spus-o colega noastră la începutul şedinţei Comisiei juridice că se contramandează această şedinţă pentru că preşedintele Comisiei juridice, domnul Eugen Nicolicea, stă de vorbă cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia şi iată cum aflăm noi pe căi indirecte lucruri foarte, foarte importante pentru activitatea Parlamentului şi care sunt de interes naţional. (...) Nu ştim dacă au venit din proprie iniţiativă sau dacă au fost invitaţi, atâta vreme cât nu am ştiut nici măcar că există o asemenea delegaţie astăzi în Parlamentul României", a declarat Stelian Ion, la Parlament, conform Agerpres.

 

El a afirmat că, cel mai probabil, discuţiile ar viza legile Justiţiei şi propunerile de modificare a codurilor penal şi de procedură penală.

 

Stelian Ion a arătat că ar trebui să existe şi o discuţie a reprezentanţilor Comisiei de la Veneţia cu parlamentarii Comisiei juridice.

 

"Dacă mai rămân şi dacă vom afla acest lucru, cu siguranţă trebuie să luăm şi noi legătura. (...) A fost o discuţie informală, doar am fost anunţaţi că nu se va ţine această Comisie juridică, urmează să facem demersurile în perioada imediat următoare pentru a ne întâlni şi noi cu aceşti reprezentanţi", a mai spus deputatul USR. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22