Nicușor Dan: Nu vom face nicio alianta cu PNL. Garantez pentru integritatea celor din USB

Vlad Toma | 13.06.2016

Nicusor Dan, candidatul USB la primaria Bucurestiului, a declarat, intr-o emisiune la Digi 24, ca garanteaza pentru integritatea consilierilor USB, precizand ca, cei in privinta carora vor aparea suspiciuni, isi vor pierde mandatul si vor pleca din partid.

Pe aceeași temă

 

"Dacă va apărea un accident – nu cred că se va întâmpla – dar dacă se va întâmpla un accident, avem posibilitatea conform legii ca oamenii ăștia să plece din partid și să-și pardă mandatul... Mecanismul e interesant, pentru că - spre deosebire de Parlament - din moment ce ești parlamentar, conform Constituției, partidul nu mai poate să-ți facă nimic, înconsiliul general și în consiliile locale își pierd mandatul", a spus Nicusor Dan, la Digi 24.

 

Liderul USB a mai spus ca exclude orice alianta cu actualul PNL, fiind prea devreme pentru a spus daca ar colabora cu un PNL condus de Dacian Ciolos, precizand ca acesta conduce un Guvern din care face parte Petre Toba, ministrul de Interne, acuzat de plagiat, anunta Mediafax.

 

Cateva sute de persoane au protestat sambata, in Piata Universitatii, pentru a cere renumararea voturilor din sectorul 1. In acest sector, Clotilde Armand, candidata USB, a pierdut in cele din urma alegerile in fata lui Dan Tudorache, candidatul PSD, desi avea un avantaj de cateva procente dupa inchiderea urnelor.

 

USB a cerut BEC renumararea voturilor insa aceasta cerere a fost respinsa, fapt pentru care aceasta problema va ajunge probabil in justitie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22