Nicusor Dan: In Primaria Capitalei nu exista reguli. Totul funcţionează după ce zice şeful

Vlad Toma | 18.07.2016

Nicusor Dan, fost candidat la Primaria Bucurestiului, a declarat astazi, la Adevarul Live, ca Uniunea Salvati Romania va fi inregistrata in cateva zile in Registrul partidelor politice si va incerca sa obtina 10% la alegerile parlamentare care vor avea loc in toamna.

Pe aceeași temă

 

Dan a mai spus la Adevarul Live ca Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, nu i-a propus sa fie viceprimar, asa cum s-a zvonit, precizand insa ca s-a intalnit cu aceasta si a discutat despre tantari si despre RATB.

 

Fostul candidat USB a facut o descriere sumbra a modului in care functioneaza lucrurile in Primaria Bucurestiului: "E o instituţie lipsită de reguli.. Am fost şi eu într-o zi pe chestiunea toaletărilor să obţinem avizele. După patru zile tot nu le obţinusem. Nu există nişte reguli şi totul funcţionează după ce zice şeful… Tot felul de şefi la toate nivelurile. Orice ai face dai de un şef. Nu există o procedură, ci un şef."

 

Nicusor Dan a reinterat faptul ca USB nu va face aliante cu actualele partidele pentru a obtine pozitii in primariile Capitalei: "Nu vrem să participăm într-o alianţă… Niciun partid nu  ajuns la nivelul de rezonabilitate potrivit pentru a face alianţe cu ei. Rămâne ca cetăţenii să aprecieze sau nu modul nostru de a face politică. Votăm proiecte. Dacă vom vedea evoluţii spectaculoase în partide, putem să discutăm, dar nu prevăd că se vor întâmpla prea devreme."

 

Dan a mai spus ca USB incearca sa-si deschida filiale in toate orasele mari ale Romaniei, precizand ca partidul a primit mii de propuneri pana in prezent.

 

Cititi interviul integral pe Adevarul.ro
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22