Nicusor Dan: Numirea unui prim-ministru condamnat penal ar duce la o izolare a Romaniei

Fara Autor | 12.12.2016

"Presedintele Iohannis a spus ca nu va nominaliza un prim-ministru condamnat penal. Este si punctul nostru de vedere.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Un prim-ministru condamnat penal ar duce la o izolare a Romaniei de catre partenerii nostri occidentali. Noi pe chestiuni pozitive, care sa imbunatateasca viata romanilor, vom discuta, vom colabora in mod pozitiv cu viitorul Guvern, cu viitoarea majoritate", a afirmat Nicusor Dan, citat de Mediafax.

 

Nu este prima oara  cind liderul USR se pronunta impotriva numirii lui Viviu Dragnea in functia de premier. Dupa alegeri, numele lui Dragnea a fost pus din nou in circulatie pentru aceasta pozitie.

 

Nicusor Dan a adaugat ca "Daca insa, acest vot va fi folosit pentru o domnie a bunului plac, pentru abuzuri ale autoritatilor publice pentru un atac asupra statului de drept, asa cum de exemplu, legea amnistiei penale si fiscale a fost vehiculata in campania electorala, USR se va opune vehement prin toate mijloacele pe care le are.Avem acum mai multa putere si mai multe resurse pentru a o face. Armele noastre sunt opnia publica si justititia. "

Uniunea Salvati Romania s-a clasat pe locul al treilea la alegerile parlamentare de duminica, obtinand un scor de 8,92% la Camera Deputatilor si 8,97% la Senat, potrivit rezultatelor partiale anuntate de Biroul Electoral Central dupa validarea a 96% din voturi.


 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22