Nicușor Dan: ”O să avem în seara aceasta un final fericit dacă ritmul de vot se menține”

Redactia | 27.09.2020

Într-o scurtă declarație de presă, Nicușor Dan a spus că se așteaptă la un „final fericit” duminică seara, dacă „ritmul de vot se păstrează așa cum este acum”.

Pe aceeași temă„Vă rog să ignorați informațiile mincinoase pe care le propagă site-rile și mai ales televiziunile de propaganda. Toate informațiile de până acum converg către ideea că o să avem în seara aceasta un final fericit dacă ritmul de vot se păstrează așa cum este acum. (...) „Sunt foarte optimist, ieșiți la vot, ieșiți încă de acum”, a afirmat candidatul independent susținut de PNL și USR-PLUS, într-o scurtă declarație de presă.

Nicușor Dan a cerut alegătorilor să iasă „încă de acum la vot”, pentru a evita „aglomerația de mai târziu” și a recomandat acestora să caute cu „atenție pe buletinul de vot pentru primarul general numele candidatului” pe care doresc să-l voteze.


Într-o postare anterioară pe Facebook, Nicușor Dan reamintea că cei patru candidați independenți nu au siglă electorală, ci mențiunea „CANDIDAT INDEPENDENT”, și se regăsesc „la finalul listei, paginile 2 și 3”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22