Nicusor Dan: Romania a fost făcută de oamenii care nu au mai vrut sa stea deoparte

Vlad Toma | 01.12.2016

Nicusor Dan, liderul USR, a transmis astazi, de Ziua Nationala a Romaniei, ca tara noastra are mare nevoie de acei oameni care nu mai vor sa stea deoparte si care vor sa urmeze exemplul celor care au reusit sa-i aduca pe romani impreuna acum 100 de ani.

Pe aceeași temă

 

Liderul USR ii acuza pe actualii politicieni ca au irosit sansele Romaniei in ultimii 27 de ani furand pana si cerneala cu care ar fi trebuit sa scrie istoria tarii.

 

"Acum 100 ani, străbunicii nostri au decis să nu mai stea deoparte. Au decis să riște și să intre într-o luptă care i-ar fi putut aduce pe toți românii împreună. Și care ne-ar fi putut da o țara nu doar mai mare, ci și mai bună. Au riscat și - în cele din urmă - au izbândit. Să nu uitam deci: Romania a fost făcută de oamenii care nu au mai vrut sa stea deoparte.

 

Un secol mai târziu, si noi am decis sa nu mai stăm deoparte. Am decis să ne implicăm activ în viața țării noastre. Pentru că și acum, ca și atunci, este în joc viitorul Romaniei. Un viitor pe care l-ar fi avut deja, dacă partidele care au condus-o până acum n-ar fi irosit 27 ani. Și dacă n-ar fi furat până și cerneala din stiloul cu care trebuia să ne scriem istoria.

 

În 2016, la fel ca și acum o sută de ani, România are mare nevoie de oamenii care nu mai vor sa stea deoparte. Din fericire, pe zi ce trece, suntem din ce în ce mai mulți. Ca și străbunicii nostri, și noi vom izbândi. Pentru că nu-i vom mai lăsa să ne dezbine ca să ne conducă. Ne vom uni și vom face acea țară mai bună.

 

Astăzi este 1 Decembrie, Ziua Unirii. Să ne bucurăm de ea. Și să nu uităm niciodata ce înseamnă," a transmis liderul USR.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22