Nicușor Dan și Gabriela Firea fac apeluri pe Facebook pentru ca bucureștenii să se prezinte la urne

Laurentiu Gheorghe | 27.09.2020

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii roaga pe bucuresteni, postare pe Facebook, facuta duminica, 27 septembrie, sa vina la vot in acelasi ritm pe care l-au avut pana acum.

Pe aceeași temă

Inregistrarea video este insotita de mesajul: „Este vremea sa ne mobilizam, impreuna cu familia si prietenii, si sa votam pentru un Bucuresti modern. Va fi o zi victorioasa pentru orasul nostru!”

Nicusor Dan: "Daca veti continua sa iesiti in acelasi timp, in seara aceasta, va invinge bunul simt si Bucurestiul va intra, in sfarsit, intr-o zona de normalitate.

Va rog, in continuare, trei lucruri: iesiti de acum pentru a evita aglomeratiile care se pot forma mai tarziu, cautati cu atentie, pe buletinul de vot, pentru Primarul General, numele candidatului pe care vreti sa-l votati si ignorati mesajele mincinoase pe care le vedeti pe televiziunile de propaganda si pe site-urile de propaganda.

Sunt foarte optimist ca, in seara aceasta, va invinge adevarul, va invinge onestitatea, va invinge dreptatea, va invinge competenta, va invinge decenta,".

Gabriela Firea, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat de primar general, le-a mulțumit duminică femeilor pentru că au ieșit în număr mare la vot și i-a îndemnat și pe bărbați să facă la fel.

”Mulțumesc tuturor femeilor care au ieșit într-un asemenea procent la vot! Îi aștept și pe domni, fără de care nu suntem complete!”, a scris Firea pe Facebook.

****

Până la ora 18:00, în Capitală ieșiseră la vot 29% dintre alegători, adică puțin peste jumătate de milion de bucureșteni, dintre care 284.907 femei și 242.635 bărbați.

Față de alegerile locale din 2016, prezența la urne în București este cu aproape 5 puncte procentuale mai mare, dar la nivel național Capitala se situează pe ultimul loc la acest capitol.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22