Înrebat dacă miniştrii care candidează vor demisiona, Dacian Cioloş a răspuns: Evident

E.b. | 14.10.2016

Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, că a avut discuţii cu câţiva miniştri despre eventualele candidaturi ale acestora la alegerile parlamentare, el precizând că aceştia vor anunţa în perioada următoare decizia pe care au luat-o, iar cei care vor candida vor demisiona din Guvern.

Pe aceeași temă

 

Întrebat de jurnalişti dacă a avut vreo discuţie cu miniştii legat de o eventuală candidatură a acestora pe listele unui partid şi dacă vreun membru al Cabinetului a făcut vreun anunţ în acest sens, premierul a răspuns: "Da, am avut discuţii cu câţiva dintre ei, probabil în perioada imediat următoare o să anunţe ei decizia pe care au luat-o", conform News.ro.
 

Întrebat dacă miniştrii respectivi vor demisiona, Dacian Cioloş a răspuns: ”Evident".
 

Ministrul Transporturilor, Petru Sorin Buşe, ar urma să demisioneze săptămâna viitoare pentru a candida la alegerile parlamentare din partea PNL, au declarat, conform News.ro.

 

Potrivit surselor citate, Petru Sorin Buşe va deschide lista PNL Bihor pentru Camera Deputaţilor, la Senat urmând să deschidă lista Cornel Popa.

 

Sorin Buşe a devenit ministru al Transporturilor, la începutul lunii iulie, în urma remanierii lui Dan Costescu.

 

Premierul Dacian Cioloş le-a cerut miniştrilor care vor să candideze la alegerile parlamengtare din 11 decembrie să îşi dea demisia din Guvern în momentul în care iau această decizie.

 

Şi USR a anunţat că are discuţii cu cinci-şase miniştri şi secretari de stat pentru o candidatură. Miercuri, Manuel Costescu a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Economiei pentru a candida pe lista USR pentru Diaspora.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22