Întâlnire Dragnea-Tudose. Premierul: nu am primit demisiile miniştrilor Shhaideh şi Plumb

Dora Vulcan | 11.10.2017

Premierul Tudose a spus miercuri, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Tudose a avut o întâlnire de jumătate de oră cu Liviu Dragnea la biroul celui din urmă, de şef al Camerei Deputatilor, anunţă Digi 24 şi News.ro.

Pe aceeași temă

 

 

 

Prezenţi pentru votul la moţiunea simplă pe Sănătate cei doi au intrat împreună la vot şi tot împreună au ieşit din biroul lui Dragnea.

 

La sosirea la Parlament, premierul Mihai Tudose a fost intrebat de jurnalisti daca a primit demisiile ministrilor vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si rovana Plumb, el raspunzand: "Nu!"  De asemenea, Tudose nu a spus nici "da", nici "nu" cand a fost intrebat daca asteapta aceste demisii.

 

 

Context: 

 

Conducerea PSD s-a întrunit marţi, la sediul din Bulevardul Kiseleff, intr-o sedinta informala, in contextul tensiunilor aparute intre Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose.

 

La finalul sedintei, care a durat aproximativ trei ore, premierul Mihai Tudose a anuntat ca au fost stabilite "zona de remaniere si persoanele remaniabile", iar decizia finala va fi luata in sedinta de joi a Comitetului Executiv National al PSD.

 

 

Declaraţiile lui Tudose: 

 

"A fost o discutie lunga, s-a stabilit ca decizia finala sa fie luata in sedinta de joi a Comitetului Executiv al PSD"

 

"S-a hotarat ca decizia finala sa fie luata in CEx, joi am inteles ca il facem, pe urmatoarele directii: raporturile dintre Guvern si partid, plecand de la premisa ca Guvernul este unul politic, dar la nivelul de implicare a anumitor structuri din partid pe activitatea guvernamentala, lucrurile trebuie clarificate".

 

 "Am stabilit impreuna zona de remaniere, remaniabili. Nu o sa va facem fericiti acum cu numele si cu propunerile si cu portofoliile, ci dupa CEx".

 

"Discutia cu domnul presedinte Klaus Iohannis a fost sa-l intreb daca este dispus saptamana asta pentru a semna actele si pe o informare cu ce s-a intamplat la Varna", a adaugat Tudose.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22