Întrebat despre demisia lui Shhaideh, Dragnea răspunde bizar: Nu eu trebuie să demisionez

E.b. | 11.10.2017

Întrebat dacă ia în calcul demisia celor doi miniştri cu probleme penale ai partidului, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a dat un răspuns ciudat.

Pe aceeași temă

 

 

Premieru Mihai Tudose a explicat miercuri, la Parlament, de ce a cerut demisia din Guvern a miniştrilor cu probleme penale Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb.
 

În opinia lui Tudose, cele două sunt în relaţie directă cu Bruxelles-ul, iar percepţia acolo este cu totul alta decât realitatea de la Bucureşti.
 
 

Aţi discutat, domnule preşedinte despre varianta demisiei celor două doamne, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb?”, l-au întrebat jurnaliştii pe Liviu Dragnea , la ieşirea din birou, unde a discutat pentru a doua oră, vreme de jumătate de oră cupremierul Mihai Tudose.

 

Nu”, a răspuns Liviu Dragnea.

 

Întrebat în continuare dacă ia în calcul demisia celor două, liderul a PSD a spus: ”Dar nu eu trebuie să demisionez”, conform News.ro.

 

Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au avut o a doua discuţie, miercuri, vreme de aproximativ jumătate de oră, în biroul liderului PSD de la Camera Deputaţilor, după ce înainte avuseseră o altă discuţie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22