Numele lui Sebastian Ghiță, pe lista celor mai căutate persoane de Europol

E.b. | 30.01.2017

Fotografia şi datele fostului parlamentar Sebastian Ghiță au fost publicate pe site-ul Europol - lista celor mai căutate persoane din Europa. Pe numele lui Ghiță, fost parlamentar, a fost emis un mandat european de arestare în 6 ianuarie.

Pe aceeași temă

 

Tot în 6 ianuarie, Sebastian Ghiță a fost dat în urmărire internațională măsură valabilă pentru statele care nu fac parte din UE.

 

Pe site-ul Europol sunt prezentate următoarele date despre Sebastian Ghiță: Infracțiuni – corupție și spălare de bani, sex – masculin, înălțime aproximativă – 1,95, culoarea ochilor – căprui, data nașterii – 11 octombrie, 1978, naționalitate – română, origine etnică – european, limbi vorbite – română, situația dosarului – anchetă în desfășurare.

 

Preşedintele  Klaus Iohannis a declarat că se aşteaptă ca Poliţia să dea explicaţii privind dispariţia lui Sebastian Ghiţă : "Aştept ca Poliţia să explice cum l-a pierdut pe Sebastian Ghiţă şi de ce nu-l găseşte. Dacă îl găsesc, bravo lor! Dacă nu, să iasă şi să explice de ce nu-l găsesc. Dacă nici asta nu pot face, atunci cu ce se ocupă?", a afirmat Iohannis, aflat la Strasbourg,conform Realitatea TV.
 

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, la Europa FM, că a cerut explicaţii de la Interpol de ce nu apare pe site poza lui Sebastian Ghiţă, având în vedere că este dat în urmărire internaţională. Totodată, ea a afirmat că "este o chestiune de timp până când Sebastian Ghiţă va fi prins".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22