Ode în PNL, înainte de alegerile interne. Leon Dănăilă îl compară pe Bușoi cu Brătienii

I.g. | 15.05.2017

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, și-a depus luni candidatura pentru președinția partidului, cu moțiunea "PNL - partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică", semnată de 100 de liberali.

Pe aceeași temă

 

Printre iberalii care îl susțin pe Bușoi este și senatorul Leon Dănăilă, care l-a comparat pe candidatul la șefia PNL cu Brătienii. a afirmat că susține candidatura lui Bușoi deoarece a dus la îndeplinire obiectivele din funcțiile pe care le-a deținut și a arătat că speră ca acesta să se ridice la nivelul Brătienilor.

 

"A avut până acum diferite funcții (...) și le-a dus la îndeplinire cu mult devotament astfel încât cred că va reuși și de această dată cu susținerea noastră. (...) PNL a fost înființat în anul 1875 și a avut conducători de bază — frații Brătianu, Rosetti, Vernescu — care s-au situat la nivelul cel mai înalt. Sper ca domnul Bușoi, sunt sigur aproape, că va ajunge la nivelul acestora, va aduce România pe noi făgașuri de progres și civilizație. (...) Eu sper că o să se ridice (n.r. la nivelul Brătienilor). E singura persoană care în sfârșit are posibilitatea de a se ridica la nivelul acestora", a spus Dănăilă, citat de Agerpres.

 

Vă mai recomandăm:

 

Ludovic Orban şi-a depus moţiunea pentru conducerea partidului: PNL - Forța Dreptei VIDEO

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22