Organizarea pomenii la restaurant, in apanajul unei firme de servicii funerare din sectorul 6

Redactia | 24.02.2022

Prin intermediul unei firme de servicii funerare sector 6 puteti beneficia si de consultanta funerara, serviciu disponibil pentru oricine are nevoie de sustinere si pregatire in vederea unui astfel de e

Pe aceeași temă

Locuiti in sectorul 6 si traversati perioada apasatoare a unui deces in familie? V-a revenit responsabilitatea organizarii funeraliilor, dar birocratia si procedurile pentru inhumare sau incinerare va coplesesc? Colaborarea cu o firma autorizata de servicii funerare din sectorul 6 va poate fi de un real ajutor! In urma apelului dumneavoastra telefonic, personalul contactat se va mobiliza pentru a indeplini toate sarcinile necesare in buna desfasurare a procedurilor legale si religioase.

 Experienta pe care au acumulat-o de-a lungul anilor le permite solutionarea rapida a problemelor neprevazute ce pot aparea pe parcursul obtinerii actelor si achizitionarii articolelor fara de care nu s-ar putea realiza inmormantarea. Pachetele complete standard sau personalizate vin in intampinarea familiilor indoliate, acoperind orice doleanta ati avea. Organizarea pomenii la restaurant intra tot in apanajul unei firme de servicii funerare sector 6.

 "Ultima intalnire" este aproape intotdeauna incheiata la restaurant, unde cei care au venit sa isi aduca omagiul persoanei decedate sunt invitati sa serveasca din preparatele selectate de membrii familiei. Acest obicei este intalnit din cele mai vechi timpuri pe meleagurile noastre, preparatele culinare aburinde fiind considerate absolut necesare in organizarea pomenii. Serviciile de catering puse la dispozitia dumneavoastra vor respecta toate obiceiurile religioase si orice cerinta speciala pe care ati avea-o. Astfel, vor fi asigurate produse de calitate, regasite in gama completa a casei de pompe funebre sector 6 din Bucuresti.

 

Meniuri diverse pentru un ultim ramas-bun

 Masa de pomana ce este oferita participantilor la inmormantare, dupa eveniment, poate fi organizata in restaurantul partener al firmei de servicii funerare din sectorul 6. De asemenea, tot aici veti gasi si toate cele necesare parastaselor de 9 si 40 de zile, de 3, 6 si 9 luni, din an in an pana la 7 ani dupa deces.

 Meniurile sunt variate si se realizeaza atat pentru perioadele de frupt, cat si de post. Preturile sunt accesibile, iar diversitatea preparatelor este bogata. Pentru meniurile de frupt puteti stabili un festin care sa includa ciorba de pui, perisoare, de burta sau a la grec, pulpa de pui cu pilaf si muraturi, sarmalute invelite in varza sau vita de vie, cu smanatana si ardei iute, tochitura de porc cu mamaliguta, ou si telemea, friptura de porc si diferite sortimente de salata.

 In cazul in care optati pentru pachetele de post, firma de servicii funerare din sector 6 va pune la dispozitie preparate, precum: ciorba de legume sau fasole, sarmalutele de varza cu ciuperci si ardei iute, pilaful cu legume si ciuperci sote, cu salata de varza, aperitivele de post, iahnia de fasole, salata de vinete, conopida pane sau ciupercile umplute. In perioadele in care sunt dezlegari la peste se poate opta pentru ciorba de crap, saramura de crap cu mamaliguta si ardei iute si crapul prajit cu pilaf.

 Din gama bauturilor se poate servi cafea, apa minerala, suc, vin, tuica si alte bauturi preferate. Platourile cu prajituri si fructe, coliva, colaceii si prescurile vor fi pregatite, de asemenea, pentru invitatii dumneavoastra. 

 Prin intermediul unei firme de servicii funerare sector 6 puteti beneficia si de consultanta funerara, serviciu disponibil pentru oricine are nevoie de sustinere si pregatire in vederea unui astfel de eveniment. Consilierul casei funerare va va raspunde gratuit la toate intrebarile. Organizarea pomenii poate fi facuta ca la carte cu ajutorul personalului experimentat, preparatele culinare fiind proaspete si gustoase.

 Articol realizat de www.iagency.ro

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22