Organizatorii protestului ”Vă vedem”, din Sibiu, invitați la Parlamentul European

Dora Vulcan | 28.01.2018

Protestatarii ”Vă vedem din Sibiu” au anunțat că sunt invitați să participe, la Bruxelles, de marți până joi, la expoziția ”România, în stradă: vrem justiție, nu corupție”, organizată de Parlamentul European.

Pe aceeași temă

 

 

 

” În intervalul 30 ianuarie - 1 februarie, o parte din protestatarii va vedem din Sibiu avem onoarea de a pleca la Bruxelles, pentru a reprezenta societatea civilă în cadrul unei expoziții anti-corupție, "România în stradă: vrem justiție, nu corupție”,  au anunțat autorii protestului mut pe pagina de Facebook, Vă vedem din Sibiu.

 

 

”O să ne regăsim alături de europarlamentari, reprezentanți ai societății civile și ai protestelor anticorupție românești, membri ai diasporei din Bruxelles și jurnaliști.

Este o oportunitate extraordinară pentru noi de a ne face cunoscut protestul în tăcere din Sibiu, care durează de mai bine de o lună: prin minunatele fotografii ale lui Rares Helici, fotograful nostru profesionist și dedicat, prin discuțiile cu reprezentanți ai PE sau alte personalități de la fața locului dar și prin organizarea unei Agore”, mai spun protestatarii.

 

 

 

Protestul mut de la Sibiu, organizat in fata sediului PSD Sibiu, se desfasoara de la inceputul lunii decembrie 2017. Protestul este cel mai lung care a avut loc vreodata la Sibiu si a debutat cu un protest mut care a durat 60 de ore fara intrerupere. Ulterior, protestatarii au revenit zilnic pentru cate un flashmob de cate 15 minute, mai putin in perioada sarbatorilor de iarna. Manifestantii cer, in principal, retragerea proiectelor de modificare a legilor justitiei, amintește Hotnews.ro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22