OSCE: Depozitele de armament din zonele separatiste ale Ucrainei nu au fost evacuate, asa cum prevedea acordul de la Minsk

P.c. | 10.08.2015

Pe aceeași temă

Misiunea de monitorizare OSCE in Ucraina arata intr-un raport recent ca depozitele de armament din zonele separatiste nu au fost evacuate, asa cum impuneau conditiile armistitiului de la Minsk, relateaza Hotnews.

 

Un gardian inarmat de la unul din depozitele din Donetsk le-ar fi spus observatoriilor OSCE ca atat el cat si ceilalti prezenti la fata locului fac parte din Brigada 16 Aeropurtata din Orenburg, Federatia Rusa. OSCE precizeaza ca barbatii nu purtau insemne militare care sa le indice apartenenta.

 

CITITI SI: Patru vehicule blindate ale OSCE, incendiate de separatisti la Donetk. Organizatia spune ca nu se lasa intimidata

 

Agentia de stiri rusa Sputnik sustine ca nu exista nicio Brigada 16 Aeropurtata in cadrul fortelor armate ruse si ca nu exista brigazi aeropurtate rusesti stationate in regiunea rusa Orenburg. "Veridicitatea acestor declaratii trebuie verificata", a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, chestionat in legatura cu afirmatiile "omuletului verde" prezentate de raportul de monitorizare OSCE.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22