Patru membri din noua conducere a PSD sunt absolventi ai Serviciului Român de Informaţii

Paul Cristescu | 21.10.2015

Patru noi membri ai conducerii PSD sunt absolventi ai formelor de invatamant organizate de Serviciul Român de Informaţii. Unii şi-au luat si doctoratul la Academia SRI.

Pe aceeași temă

 

Valeriu Zgonea, omul numărul doi din PSD, este absolvent al Colegiului Naţional de Informaţii din subordinea SRI. El a urmat cursurile unui progam de masterat, din care a dobândit cunoştinţe generale în domeniul activităţii de informaţii, contrainformaţii şi securitate. Zgonea este şi preşedintele Camerei Deputaţilor, arata stiripesurse.ro

 

Deputatul Georgian Pop, vicepreşedinte PSD, a absolvit Colegiul Naţional de Apărare, iar în 2009 a terminat Colegiul Naţional de Informaţii de la SRI. Pop conduce şi comisia comună a Parlamentului pentru controlul asupra SRI.

 

CITITI SI: Valeriu Zgonea a fost ales presedinte executiv al PSD. Cine sunt vicepresedintii

 

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, vicepreşedinte al PSD, este chiar doctor al Academiei Naţionale de Informaţii din subordinea SRI. Tudose a obţinut titlul în 2007, presa anuntand ca exista suspiciuni de plagiat in cazul tezei sale. Tudose a urmat şi cursurile Colegiului Naţional de Apărare şi al Colegiului Superior de Securitate Naţională din cadrul Serviciului Român de Informaţii.

 

Deputatul Gabriel Vlase, recent ales vicepreşedinte PSD, este de asemenea doctor în ştiinţe militare şi informaţii la Academia Naţională de Informaţii. Vlase a absolvit şi Colegiul Naţional de Apărare plus Colegiul Superior de Securitate Naţională de la SRI.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22