Piedone: Lipsa unei demisii imediat dupa incendiul de la Colectiv, o greseala

Tudor Despina | 04.11.2015

Absenta demisiei imediat dupa incendiul din clubul Colectiv este o greseala, a spus astazi Cristian Popescu Piedone, primarul demisionar al Sectorului 4 din Capitala.

Pe aceeași temă

 

Prin faptul ca a pus la dispozitia presei documentele privitoare la clubul Colectiv, nu a vrut sa scape de responsabilitate, a mai spus Cristian Popescu.

 

"Transmit condoleante familiilor. Vreau sa imi intelegeti impactul emotional. Am fost la nici 20 de minute la locul accidentului. Cu toate toate prerogativele pe care le-am avut, m-am implicat, am ajutat. Acele clipe nu le voi uita toata viata. Am vazut pompieri iesind cu copii in brate, cu oameni care urlau. Este o greseala si mi-o asum, prea tarziu, dar mi-o asum, ca nu am procedat la demisie din prima zi sau imediat dupa accident. Imi voi reprosa toata viata acest lucru.

 

Cand v-am pus la dispozitie documentele, nu am vrut sa fug de responsabilitate, organele abilitate vor spune acest lucru in perioada urmatoare. Am vrut sa transmit mult prea multe mesaje. Nu m-a consiliat nimeni. Pe un fond emotional incarcat atat am putut sa comunic. Am iesit in fata cu atatea lucruri, acum nu am putut sa ies din cauza emotiilor. Sunt si eu om, am si eu copii acasa, vreau sa ma intelegeti ca om. Am demisionat. Era un act de normalitate", a spus primarul demisionar, astazi, in fata primariei Sectorului 4.

 

Intrebat de jurnalisti despre atribuirea recenta a unui contract de 40 de milioane de euro, Piedone a spus ca nu el a atribuit acest contract si a apelat din nou la aspectul emotional.

 

"Daca vreti sa ma vedeti in genunchi, o fac si pe asta, daca imi puneti aceste intrebari pe acest fond emotional", a adaugat el, potrivit Hot News.

 

Nu este singura demisie anuntata astazi, pe fondul protestelor organizate marti seara in Bucuresti si mai multe alte orase din tara. Guvernul Romaniei a cazut, astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca isi depune mandatul in contextul tensiunilor din societate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22