PNL acuză PSD că ține ascuns raportul Internelor de la represiunea jandarmilor din 10 august

Dora Vulcan | 30.08.2018

Parlamentarii PNL din Comisia de Apărare o acuză pe Carmen Dan că refuză să le trimită raportul despre intervenţia jandarmeriei din seara de 10 august. Legea le permite acestora accesul la documentul pe care Dan l-a clasificat, dar pe care nu l-au primit nici la 10 zile de la cererea făcută în scris.

Pe aceeași temă

 

 

„Există o procedură. Avem toată disponibilitatea să punem la dispoziţia membrilor comisiei acest raport, după ce vom îndeplini această procedură legală. Am discutat şi cu domnul preşedinte. Domnul preşdintele va iniţia de îndată procedură de punere la dispoziţie, de solicitare şi de analizare, punerea la dispoziţie a raportului”, declara Carmen Dan, în data de 21 august, citată de Digi 24.

 

 

„Avem de-a face constant cu PSD şi ne aşteptam la o astfel de măsură de muşamalizare.

Din punctul meu de vedere, deja raportul e depăşit de declaraţiile celor implicaţi în evenimente, în sensul în care, fragmente care au fost citite, deci făcute publice de doamna Dan, legat de cronologie, sunt deja contrazise de declaraţiile prefectului”, spune Ovidiu Raețchi, deputat PNL și vicepreședinte în Comisia de Apărare.

 

 

„Noi am solicitat în scris, urmează să primim. Trebuie să primim. Dar nu ştiţi când. În termenul de 30 de zile, ca orice document. Ce a ţinut de comisie, noi am făcut. Aşteptăm să vină raportul, o să îl multiplicăm şi o să îl dăm la fiecare deputat din comisie, în parte”, spune Dorel Căprar, deputat PSD și președinte al Comisiei de Apărare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22