PNL, deschis la dialog cu M10 și Nicușor Dan. M10 exclude, Dan n-ar spune nu

Tudor Despina | 02.03.2016

Liberalii ar fi dispuși la alianțe cu partide noi în București. Alina Gorghiu a acuzat PSD că duce o campanie “mizerabilă”.

Pe aceeași temă

 

Prezentă în studiourile Adevărul, copreședintele PNL a punctat deschiderea pe care o are pentru eventuale alianțe la alegerile locale cu partide precum M10, “200 pentru București” și Uniunea Salvați Bucureștiul a lui Nicușor Dan.

 

"Nu am discutat nimic. Nici nu avem candidaţii desemnaţi. Se pot face discuţii. Cred că cel mai sănătos este să nu se poarte în public. Deschiderea mea există, o voi concretiza într-un viitor apropiat, după ce voi discuta cu colegii mei din conducere. Rămâne de văzut ce deschidere găsim în partea cealaltă, dacă putem face o construcţie în viitor sau nu", a spus Alina Gorghiu, citată de Evz.

 

Mai mult, potrivit unor surse politice din PNL citate de Hot News, liberalii i-ar putea oferi lui Nicușor Dan susținerea partidului pentru o primărie de sector, dacă acesta îl va susține, la rândul său, pe Ludovic Orban la Primăria Generală a Capitalei.

 

Un răspuns a venit miercuri din partea M10, prin vocea europarlamentarului Monica Macovei, care a spus pentru Mediafax că exclude o alianță cu PNL pentru Primăria Capitalei. De cealaltă parte, Nicușor Dan a spus că nu exclude un dialog cu liberalii, deși și-a manifestat îndoiala privind buna intenție a PNL în materie de reformă.

 

În interviul pentru Adevărul, Gorghiu  a spus despre social-democrați că fac o campanie “mizerabilă”.
 

"Dl Ponta cred că spune despre trei sferturi din România că este hoaţă din pricina fricii umbrei domniei sale. În acest moment, nu există niciun fel de acuzaţie la adresa lui Ludovic Orban, dacă ar fi existat un capăt de aţă lucrul acesta ar fi fost speculat de PSD de o mie de ori", a adăugat copreședintele PNL.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22