PNTCD se aliaza cu Alianta Noastra, partidul lui Munteanu, pentru alegerile parlamentare

Vlad Toma | 29.07.2016

Alianta Noastra a anuntat zilele trecute ca PNTCD a aderat la Proclamatia partidului din 27 martie, cele doua formatiuni urmand sa formeze un nou pol politic, in vederea alegerilor parlamentare care vor avea loc in acest an.

Pe aceeași temă

 

"Îi asigurăm pe toți reprezentanții, membrii și simpatizanții PNTCD de întreaga noastră deschidere și disponibilitate pentru un dialog constructiv, democratic și patriotic. Avem nevoie de unitate și conlucrare fraternă, de unirea eforturilor tuturor celor care doresc să susțină interesele legitime ale României, ale cetățenilor români și ale compatrioților noștri de pretutindeni", anunta Consiliul Director al Aliantei Noastre.

 

Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD, anuntase cu cateva zile inainte ca a avut loc o intalnire a "Comitetului National de Conducere al PNTCD, la care au participat marea majoritate a liderilor organizatiilor judetene, multi dintre ei membri partidului din anii 90, unii chiar din ianuarie 90..."

 

In cadrul acestei intalniri Pavelescu le-a propus membrilor partidului "aderarea la Proclamatia din 27 martie a asociatiei "Alianta Noastra", initiata si condusa de dl. Marian Munteanu", lucru cu care acestia au fost de acord, votand aceasta aderare, deoarece s-a constatat ca "principiile Proclamatiei din 27 martie a "Aliantei Noastre" reflecta deopotriva principiile constitutitve ale PNTCD si PNT istoric, enuntate de Iuliu Maniu: democratie desavarsita, morala crestina, patriotism luminat, dreptate sociala," a anuntat liderul formatiunii, Aurelian Pavelescu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22