Ponta: A fost Guvernul Dragnea 1. Acum e Dragnea 2. Dacă tot el conduce din umbră, e rău

E.b. | 29.06.2017

Victor Ponta a declarat, la Târgu-Jiu, că fostul Executiv a fost "Guvernul Dragnea 1" iar propunerile pentru Cabinetul Tudose reprezintă "Guvernul Dragnea 2".

Pe aceeași temă

 

 

Ponta, Deputat de Gorj, consideră că Sorin Grindeanu a fost "executat" în momentul în care a început să fie prim-ministru, iar dacă Mihai Tudose, "care e un om mai puțin maleabil decât Sorin Grindeanu", va deveni premier, "atunci va fi bine".

 

"E Guvernul Dragnea 2. A fost Guvernul Dragnea 1 și, la un moment dat, domnul Grindeanu a început să fie prim-ministru și atunci a fost executat, acum este Guvernul Dragnea 2. Dacă domnul Tudose, pe care îl cunosc foarte bine și care e un om mai puțin maleabil decât domnul Grindeanu, va deveni prim-ministru, atunci va fi bine. Dacă rămâne așa, să conducă tot domnul Dragnea din umbră, va fi rău. Vorbesc aici de partea economică, de socială, de decizii guvernamentale care, ați văzut și dumneavoastră, în primele șase luni, în afară de Ordonanța 13, puține lucruri care merită salutate", a spus Victor Ponta, conform Agerpres.

 

Ponta a fost prezent la ceremonia de depunere a jurământului pentru învestirea în funcție a noului primar ales al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, președintele organizației municipale a PNL

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22