Ponta a participat la intalnirea presedintelui Iohannis cu ministrii Internelor, Apararii si Externelor

Fara Autor | 29.12.2014

Pe aceeași temă

Victor Ponta a fost la Palatul Cotroceni, unde presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu trei ministri: Mircea Dusa – ministrul Apararii, Gabriel Oprea – ministrul Internelor, Bogdan Aurescu – ministrul Afacerilor Externe.

 

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a primit luni, 29 decembrie a.c., la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, cu care a discutat despre bugetul de stat și alocarea suplimentară de 0,3% din PIB pentru Ministerul Apărării. Acest subiect se va afla în curând pe agenda discuțiilor la nivelul Uniunii Europene", se arata intr-un comunicat al Administratiei prezidentiale.

 

Participarea premierului nu a fost anuntata anterior, dar Victor Ponta a postat ulterior pe contul de Twitter ca a avut intalnirea saptamanala cu presedintele Klaus Iohannis.

Premierul a plecat la Cotroceni imediat dupa sedina de Guvern. "La invitatia Presedintelui Romaniei, se desfasoara in aceste zile la Palatul Cotroceni o serie de intalniri intre Presedinte si ministrii Afacerilor Interne, Apararii Nationale si Externelor. 


Se discuta domeniile de care Presedintele este direct responsabil: securitatea nationala, apararea si politica externa in cadrul unei prime luari de contact cu activitatea ministrilor Gabriel Oprea, Mircea Dusa si Bogdan Aurescu si a celor trei ministere pe care acestia le conduc," se arata intr-un mesaj al purtatorului de cuvant al Presedintiei.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22