Predoiu, atac la Ponta: Esti acolo pentru ca tata socrul Sârbu a servit patria comunistă

Vlad Toma | 27.06.2016

Catalin Predoiu, fostul candidat al liberalilor la Primaria Bucurestiului si Victor Ponta, fost premier al Romaniei, au avut ieri un schimb de replici dure, pornind de la referendumul legat de iesirea Marii Britanii din UE.

Pe aceeași temă

 

Deranjat de atacurile lui Ponta, Catalin Predoiu s-a hotarat sa-i raspunda acestuia "în singura limbă pe care o cunoaşte" :

 

"Văd că Ponta nu-mi dă pace, deşi eu l-am lasat în plata lui de când a fost "numit preşedinte" al Camerei Deputaților. Aşa că mă văd nevoit să-i răspund în singura limbă pe care o cunoaşte: Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat țigari de dimineață? Nu uita şi pantofii, trebuie să lucească! Maine se vede cu premierul. Şi stai liniştit, nu-ți va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni!

 

Un nimeni ai fost în boscheții Parisului, un nimeni ai fost în gentuța lui SOV, un nimeni ai fost în manejul lui Năstase. Tu ai crezut că eşti ceva la un moment dat, pentru că n-ai vrut să vezi că eşti acolo doar pentru că tata socrul Sârbu a servit cândva patria comunistă, Naşul Oprea şi prietenul Ghiță te-au promovat la somația mentorului vostru din umbră care nu făcea deloc politică, iar Cocoş ți-a permis să-i faci pantofii Elenei, care a pus şi ea o vorba mai sus. Ponta, lasă-ne şi trage capacul tomberonului deasupra capului! "

 

Ponta il atacase pe Predoiu cu putin timp inainte, ironizand faptul ca aceasta a cerut demisia lui Juncker, dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE:

 

"Deci Marele PNL (sau "Partidul Lui") a devenit un fel de "Vacanța Mare" din vremurile de demult. Când ești trist sau îngrijorat de ceva serios (cum ar fi BREXIT) citești ce spun comicii de la PNL și mai te destinzi puțin!

 

Gorghiu & Predoiu (Dumb and Dumber) sau Gorghiu & Blaga (Stan și Bran) sau Cezar Preda & Ludovic Orban (Păcală și Tândală) - au în ofertă orice îți dorești!

 

Președintele / Premierul / Primarul General "to be elected" Cătălin Perdoiu i-a cerut demisia lui Juncker pentru Brexit. Și dacă nu înțelege Juncker rapid să se conformeze dl. Perdoiu va trece la Tusk, Merkel, Obama etc.!

 

Aștept mâine reacția tovarășei Gorghiu Dej - presa a înțeles greșit sau a manipulat ce a zis Dl. Cătălin Perdoiu - era vorba, chiar și pentru Brexit, de demisia lui Ponta!"

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22