Premierul Tudose: Ministrul Daea, după ce a terminat cu oaia, a ajuns la ambalaj VIDEO

E.b. | 13.07.2017

Premierul Mihai Tudose l-a ironizat pe Petre Daea, ministrul Agriculturii, la începutul şedinţei de Guvern. Imediat, Daeaa vrut să ia cuvântul, însă a fost oprit de prim-ministru, care i-a spus:”înţelegem ce înţelege oaia”.

Pe aceeași temă

  

Pe ordinea de zi era un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui ajutor de susţinere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii

 

Tudose a afirmat că ministrul Agriculturii (foto) după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj”, nepermiţându-i acestuia să ia cuvântul. ”Nu, nu mai luaţi cuvântul, lăsaţi”, a spus premierul. conform News.ro.

 

Ca să încheiem pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lână”, a afirmat premierul Mihai Tudose.

 

Imediat ministrul Argriculturii, Petre Daea, a vrut să ia cuvântul însă a fost oprit de prim-ministru, care a  spus ”înţelegem ce înţelege oaia”.

 

Nu, nu mai luaţi cuvântul, lăsaţi. Dar închidem cu oaia. Înţeleg că, dacă am terminat şi cu lâna, e gata. Lăsaţi că înţelegem ce înţelege oaia, dar dacă am ajuns şi la ambalaj lucrurile sunt în regulă”, a spus premierul zâmbind.

 

 

 

”Oaia are dorinţa de a fi înţeleasă de toţi”

 

 

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, la începutul lunii iulie, că în România comunităţi întregi au fost create datorită creşterii oilor, ministrul adăugând că ”oaia are doar dorinţa de a fi înţeleasă de toţi”.

 

Ministrul Petre Daea a subliniat iarăşi rolul jucat de creşterea oilor în România. „Oaia a unit generaţii, oaia a descoperit muntele şi a populat muntele. Oaia a dat mâncare şi ne-a îmbrăcat, oaia a dezvoltat industria lânii, oaia a creat localităţi, a generat comune şi frumoase comune, uitaţi-vă în Sibiu, oaia a sudat generaţiile, tata cu fiul, bunicul cu nepotul. Mărginimea Sibiului este construită din lâna oii, din brânza oii, din mielul oii. Astăzi, sigur că oaia are doar dorinţa de a fi înţeleasă de toţi”, a spus ministrul Agriculturii.

 

Pe 30 mai, Petre Daea s-a arătat deschis ideii de a schimba actualul brand de ţară al României, frunza, cu oaia, el susţinând că ”oaia este o statuie vie” şi că frunze are toată lumea, dar oi ca în România nu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22