Prima carte scrisa de Dan Voiculescu in inchisoare se afla in curs de publicare

Fara Autor | 02.05.2015

Pe aceeași temă

“Economia românească: realităţi şi perspective de dezvoltare”, prima carte scrisă de Dan Voiculescu după ce a fost închis la Penitenciarul Rahova (unde execută 10 ani pentru spălare de bani în dosarul ICA), se află în curs de publicare.

 

Potrivit site-ului Bibliotecii Naționale a României, cartea lui Dan Voiculescu apare în Bibliografia Cărților în curs de apariție în ianuarie 2015, scrie stiripesurse.ro

 

Cartea este prefațată de Ilie Șerbănescu, conform datelor de pe site-ul Bibliotecii Naționale: “VOICULESCU, DAN. Economia românească : realităţi şi perspective de dezvoltare / Dan Voiculescu ; pref. de dr. Ilie Şerbănescu. - Târgovişte : Bibliotheca, 2015”.

 

Legislația prevede că pentru fiecare două zile de muncă la o carte, condamnatului i se scad trei zile de detenție. De această reglementare au beneficiat mai mulți acuzați de corupție, printre care Adrian Năstase și George Copos.

 

Surse din Penitenciarul Rahova au declarat pentru EVZ, săptămâna trecută, că Voiculescu ar fi scris mai multe lucrări de după gratii, peste zece, cu scopul de a-și diminua pedeapsa. Voiculescu a ținut cursuri timp de opt ani la Academia de Studii Economice București. El a lucrat în cadrul Catedrei de Relații Economice Internaționale, disciplina „Competiție și Competitivitate”.

 

„ Profesorul Voiculescu scrie cărți de specialitate, știți că a fost profesor universitar, specializat pe economie, comerț exterior. Sunt sigur că lucrările sunt făcute de el, într-o formă de specialitate. Nu știu exact câte cărți a scris. Dar, da, ar putea să i se micșoreze pedeapsa conform dispozițiilor legale”, a confirmat pentru Evenimentul zilei unul dintre avocații lui Dan Voiculescu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22