Pîslaru: Dăm beneficii şi celor care au nevoie, şi celor care lâncezesc şi sunt trântori

E.b. | 03.11.2016

Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii, a declarat, joi, că sunt acordate beneficii salariale nu doar oamenilor care au nevoie de ele, ci şi celor care "lâncezesc şi sunt trântori”. "Dăm, în acelaşi timp, servicii la o calitate care este abominabilă şi lucrurile astea trebuie să se schimbe", a mai spus ministrul

Pe aceeași temă

 

 Pîslaru a criticat şi amendamentele la ordonanţa privind legea salarizării, prin care salariile ar creşte începând din luna decembrie.

 

"Noi dăm beneficii oamenilor care au nevoie şi trebuie să primească, dar dăm şi altor oameni, care stau şi lâncezesc şi sunt trântori în sistem. Dăm, în acelaşi timp, servicii la o calitate care este abominabilă şi lucrurile astea trebuie să se schimbe. Asta vreau să fac. Vreau să văd măsurile active, că duc la crearea de locuri de muncă, să văd inspecţia socială că credibilizează sistemul şi vreau să văd că legea salarizării unitare la care lucrăm să putem avea un proiect credibil, să poată toată lumea din sectorul public să vadă cum, în cinci ani de acum încolo, până în 2021, să le poată creşte cu 30 la sută salariul, astfel încât toată lumea să fie mulţumită”, a declarat ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, conform News.ro.

 

Demnitarul a criticat amendamentele la OUG 20/2016 privind legea salarizării bugetarilor, prin care salariile ar creşte începând din luna decembrie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22