Purtatorul de cuvant al Guvernului, despre situatia lui Valcov: Nu stiu, nu cunosc, nu!

E.b. | 08.02.2018

Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al Guvernului, a fost intrebat, in conferinta de presa de la finalul sedintei de Guvern, despre situatia lui Darius Valcov, consilierul premierului Dancila, condamnat azi la 8 ani de inchisoare.

Pe aceeași temă

 

   

 El a raspus ca nu stie si ca nu este mandatat sa spuna nimic pe acest subiect.

 

Intrebat daca are vreun mesaj al premierului Viorica Dancila in legatura cu situatia lui Darius Valcov, purtatorul de cuvant al Guvernului a raspuns: "Nu sunt mandatat sa ofer niciun fel de comentariu in privinta acestui subiect. Daca Guvernul Romaniei va avea ceva de spus, cu siguranta o va face, si va anuntam".

 

Jurnalistii au insistat, intreband direct daca Darius Valcov si-a manifestat intentia de a demisiona sau daca premierul si-a manifestat intentia de a-l demite. Nelu Barbu a replicat, conform ziare.com: "Nu am niciun comentariu despre acest subiect. Nu cunosc, nu stiu, nu!".

 

Fostul primar al Slatinei Darius Valcov, actual consilier in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila, a fost condamnat azi de instanta suprema, la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupate, dupa ce ar fi cerut de la o firma de constructii 20% din valoarea unor contracte publice, in perioada in care era edil.


Decizia pronuntata de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22