Quintus, dezamagit de alegerea lui Munteanu: Trebuia un candidat din interiorul partidului

Vlad Toma | 20.04.2016

Mircea Ionescu Quintus, presedintele onorific al PNL, a declarat ca liberalii au gresit pentru ca nu au ales un candidat din partid pentru functia de primar, in locul lui Marian Munteanu. Cu toate acestea, Quintus a mai spus ca PNL nu are niciun motiv sa-l retraga pe Munteanu.

Pe aceeași temă

 

"S-a greşit enorm şi de aceea nu am dat votul în momentul acela pentru că ne-am orientat asupra unei persoane care nu era membru. Am arătat că nu suntem în stare să găsim un candidat în interiorul partidului", a declarat Quintus, marti seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

 

Aceasta a precizat insa ca a avut o discutie telefonica cu Munteanu despre candidatura la primaria Bucuresti.


"Aseara mi-a dat telefon domnul Munteanu, am vorbit mai mult de un sfert de ora si s-a consultat cu mine asupra a ceea ce e de facut in candidatura sa. Si mi-am dat parerea sincera fata de dansul", a spus Quintus.
 

El a mai aratat ca, la conferinta de presa care va avea loc miercuri seara se va anunta decizia luata in privinta acestei chestiuni.Quintus i-a criticat de asemenea pe cei doi candidati - Ovidiu Raetchi la Sectorul 5 si Razvan Mironescu la Sectorul 6 -  care au anuntat ca vor sa aiba o campanie separata de Munteanu aratand ca acestia nu ar trebui sa se grabeasca sa faca astfel de anunturi: "Îmi pare rău că distinşii noştri colegi au ales să aibă o poziţie înainte de a vedea cum va gestiona PNL criticile la adresa domnului Munteanu", a incheiat Quintus.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22