Raluca Turcan: asteptam lista guvernului, vom vedea astfel autonomia prim-ministrului

Dora Vulcan | 30.12.2016

Presedintele PNL Raluca Turcan e de parare ca "prin lista guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat". Ea spune ca asteapta "cu maxim interes lista guvernului, speram sa avem ca ministri oameni cu o activitate cunoscuta si feriti de suspiciuni."

Pe aceeași temă

 

 

"Principala responsabilitate a PSD este sa vina cu o echipa care sa guverneze in interes public si nu in interesul personal al lui Liviu Dragnea. Romania are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune si ferit de orice fel de vulnerabilitati. De asemenea, vrem ca noul guvern sa respecte angajamentele externe ale Romaniei si sa consolideze cooperarea cu partenerii si aliatii", spune Turcan. 

 

 

Ea e de parere ca "PSD si-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din Parlament vom arata din nou frauda de incredere facuta de acest partid la alegerile din 11 decembrie."

 

Declaratia lui Turcan a fost facuta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza prim ministru pe Sorin Grindeanu, nominalizat de coalitia PSD - ALDE sa ocupe postul de prim-ministru.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22