Raluca Turcan: Programul PSD, nesustenabil, ascunde o creştere generalizată a taxelor

E.b. | 16.12.2016

Raluca Turcan, preşedintele PNL, a afirmat că programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile este unul nesustenabil, fără o creştere generalizată a taxelor şi impozitelor în România.

Pe aceeași temă

 
 

”Declaraţia domnului Dragnea ascunde intenţia unei creşteri generalizate a taxelor şi impozitelor în România. Domnul Dragnea ştie foarte bine că promisiunile lui sunt nesustenabile. Ele nu se pot face toate şi în mod clar nu se pot face în intervalul prezentat de domnia sa, fără o creştere puternică a taxelor şi impozitelor”, a scris, pe Facebook, Raluca Turcan,

 

Ea s-a referit la declaraţiile preşedintelui PSD privitoare la graficul implementării măsurilor din programul de guvernare al social-democraţilor.

 

Raluca Turcan îi impută lui Dragnea că nu a prezentat resursele financiare necesare aplicării măsurilor anunţate. ”Din discursul domnului Dragnea, lipseşte răspunsul la întrebarea CUM. Cum va face aceste lucruri, de unde va lua banii? Foarte multe cuvinte frumoase, foarte multe lucruri generale cu care toate partidele sunt de acord”, a afirmat preşedintele PNL, conform News.ro.

 

Ea observă că din declaraţiile lui Dragnea lipsesc răspunsurile la două întrebări importante: dacă el va fi propunerea PSD pentru postul de premier şi dacă social-democraţii intenţionează sau nu să forţeze Legea 90/2001 care interzice condamnaţilor penale accesul la calitatea de membru al Guvernului.

 

”Toată lumea aşteptă aceste răspunsuri, dar am asistat cu toţii la un alt capitol al campaniei electorale. Aceasta ar fi fost o abordare cinstită atât pentru opinia publică, cât şi pentru presupuşii viitori parteneri de guvernare ca PSD să prezinte numele celui propus pentru a fi prim-ministru – şi nu înţeleg de ce nu a făcut-o”, a declarat Turcan.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22