Raluca Turcan,despre Shhaideh: Nu cred ca romanii au votat-o pe fina lui Dragnea premier

Dora Vulcan | 21.12.2016

Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL, a criticat propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier in persoana lui Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvolatrii in guvernul Ponta. Turcan a spus cu ironie ca nu crede ca "oamenii au votat ca in fruntea Guvernului sa fie fina lui Dragnea", cu trimitere la diversiunea lansata imediat dupa publicarea rezultatelor la parlamentare cand PSD si-a mobilizat intreg arsenalul de manipulare publica pentru a induce ideea ca "poporul" ar fi votat pentru condamnatul Dragnea-premier.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Nu cred ca oamenii, cand au votat PSD, au votat ca in fruntea Guvernului sa fie fina lui Liviu Dragnea. (...) Am primit o mutare de familie a domnului Liviu Dragnea", a spus Raluca Turcan. "Cred ca PSD avea resurse de oameni care sa poata sa isi asume o viziune de dezvoltare a Romaniei. Era necesara o persoana cu profil politic conturat. Daca intrebati pe oricine, inclusiv din PSD, s-ar putea sa aiba dificultati in a o identifica", a adaugat ea. 

 

 

Presedintele interimar al PNL a mai spus ca Sevil Shhaideh este "o propunere care arata obsesia de control a lui Liviu Dragnea":

 

"Ne duce cu gandul la practici din timpul mandatului lui Adrian Nastase sau din momente politice cand Guvernul era condus prin interpusi."

 

 

"Plecam de la realitatea ca scopul ascuns al acestei coalitii e nerespectarea legii si incetinirea luptei impotriva coruptiei. PNL considera ca, indiferent de numarul de voturi pe care PSD le-a luat, respectarea legii trebuie sa fie o prioritate. Bunastarea cetatenilor nu va putea fi obtinuta cu actuala coalitie. PNL isi exprima ingrijorarea cu privire la discursul antioccidental al unor lideri din aceasta coalitie. E un semnal devastator si intreaga responsabilitate pentru corectarea acestor derapaje revine presedintelui partidului, Liviu Dragnea. Speram ca nu vor exista nuantari in politica externa asumata de Romania pana acum", a continuat Turcan.

 

Cu privire la relatia sa cu nou numita la varful viitorului guvern, Dragnea a explicat ca la musulmani nu exista nasi si ca el a fost doar martor la cununia acesteia.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22