Rareș Bogdan, fotografiat alături de fugarul Cristian Rizea

Laurentiu Gheorghe | 20.10.2021

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit în R, Moldova după ce a fost condamnat în România la 4 ani și 8 luni de închisoare, a publicat miercuri, o fotografie alături de vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Pe aceeași temă

Rizea dă de înțeles în fotografie că este „prieten vechi” cu Rareș Bogdan și că acesta din urmă i-ar susține candidatura la primăria orașului Bălți.

„Îi multumesc vechiului meu prieten Rareş Bogdan europarlamentar şi prim-vicepreşedinte al PNL pentru vizită şi pentru susţinerea candidaturii mele la Primăria oraşului Bălţi”, a scris Cristian Rizea în fotografia publicată de acesta pe Instagram.

Rareş Bogdan a fost la Chişinău în urmă cu 5 zile.

Europarlamentarul precizează că nu este deranjat de postarea fotografiei: „La câte poze am făcut cu el în ultimii doi ani, peste 100.000, e ultima mea problemă”, spune europarlamentarul. „Am văzut şi eu postarea, el, ca să se vorbească de el, trebuie să se lege de persoane cu notorietate. Face bine ce face, din punct de vedere al imaginii lui. Ce treabă am eu cu oraşul Bălţi sau cu Cristi Rizea? Deci, nu am nicio treabă, dar el reuşeşte să facă o ştire, ceea ce este un lucru exceptional pentru el. Să fie sănătos, dar nu am treabă cu alegerile din Bălţi, să fie sănătos.Nu mă interesează deloc, nu ştiu de alegeri nu am nicio treabă, nici nu ştiam că sunt alegeri”, a declarat Rareş Bogdan, pentru Adevărul, cu privire la fotografia în care apare alături de Cristian Rizea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22