Rares Bogdan negociaza cu Dan Adamescu functia de manager al trustului Medien Holding

Paul Cristescu | 11.11.2015

Rares Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, negociaza in aceste zile preluarea functiei de manager al trustului Medien Holding, al carei patron este omul de afaceri Dan Adamescu.

Pe aceeași temă

 

Medien Holding editeaza cotidianul Romania libera si saptamanalul Academia Catavencu, scrie pressone.ro.

 

Negocierea are loc in contextul in care Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a cerut in instanta falimentul firmei Astra Asigurari, cea mai importanta dintre afacerile lui Dan Adamescu, patronul Medien Holding, arata sursa citata.

 

Contactat de PressOne, Rares Bogdan a declarat ca negocierile sale cu Dan Adamescu vizeaza postul de manager general al intregii divizii de produse media aflate in portofoliul Medien Holding. Intrebat cum s-a ajuns la aceste discutii, realizatorul TV a spus ca are multe oferte si ca este "pe val". "E simplu, cauta om. Asa cum l-a gasit si pe Emil Hurezeanu. Dar sa stii ca eu nu doar de aici am oferte. Am oferte de la trei televiziuni, am oferta de la alt ziar, am oferta de la un grup media important care intra in Romania, care nu sunt romani si care vor sa faca achizitie de televiziune si de presa scrisa online si radio. Am oferte multe, pentru ca... asta sunt! Sunt pe val, ce vrei?" a declarat razand Rares Bogdan pentru PressOne.

 

Rares Bogdan critica de asemenea rezultatele slabe realizate in online de Romania libera si afirma: "Eu, daca cineva mi-ar face asta, sa fie ziarul meu, nu cred ca doar l-as da afara, la cum sunt eu. Nu se poate!"

 

CITITI SI: Dan Adamescu il aduce pe Rares Bogdan pe un post de conducere la Romania Libera


Omul de afaceri Dan Adamescu i-ar fi anuntat, luni, pe cativa angajati ai Romaniei Libere ca noul redactor sef al publicatiei in locul lui Dan Turturica va fi realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan, au declarat surse din redactie pentru HotNews.ro. 

 

Contactat de HotNews.ro, Rares Bogdan a spus ca exista unele discutii mai vechi, inca nefinalizate, dar ca nu este vorba despre postul de redactor sef. Bogdan a spus ca nu poate da in acest moment mai multe detalii. 
 

Potrivit unei alte surse, Dan Adamescu a vorbit despre venirea lui Rares Bogdan pe o pozitie de conducere, dar nu a mentionat clar ce functie va avea acesta - redactor-sef, manager sau altceva. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22