Rădulescu-mitralieră: Kovesi minte în continuare. Ce a făcut DNA se numește mafie politică

Dora Vulcan | 16.02.2018

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat joi că procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, "minte" când spune că situaţia de la DNA Ploieşti este "un caz izolat".

Pe aceeași temă

 

 

 

 "Am observat că doamna Kovesi minte cu neruşinare în continuare, mă şi miră că după atât timp dânsa nu a înţeles că toate minciunile astea vor ieşi la iveală. Vă dau câteva exemple pe care le-aţi văzut şi le-a văzut toată ţara. Dânsa a spus că ceea ce se întâmplă la Ploieşti este un caz izolat. Probabil că dânsa are amnezie şi atunci trebuie să îi reamintim că domnul procuror Eva nu este de la Ploieşti, domnul procuror Papici nu este de la Ploieşti, procurorii de la Braşov care au falsificat tot la fel înregistrări şi înscrisuri nu sunt de la Ploieşti, procurorii de la Argeş care au folosit martori mincinoşi nu sunt de la Ploieşti şi aşa mai departe, şi Caraş, şi lista continuă", a spus deputatul PSD la Parlament, întrebat ce părere are despre declaraţiile de miercuri ale şefei DNA, transmite Agerpres.

 

Rădulescu spune ”cu cea mai mare responsabilitate” că ceea ce a făcut DNA în ultimii patru ani se numeşte "mafie politică" care se vede ”din țările africane”:

 

"Ceea ce a făcut DNA în aceşti patru ani (...) se numeşte mafie politică, grup de crimă organizată şi o spun cu cea mai mare responsabilitate, pentru că ceea ce au făcut e de o gravitate care cred că se poate vedea în ţările africane poate, dar în niciun caz într-o democraţie consolidată sau într-un stat de drept."

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22