Replica Moscovei la prelungirea sanctiunilor europene

T.d. | 22.06.2015

Pe aceeași temă

Moscova pregateste un raspuns la sanctiunile europene impuse Rusiei si planifica extinderea cu jumatate de an a embargoului pentru importurile de alimente din Occident, potrivit unor oficiali rusi citati de Reuters, informeaza HotNews.

Tinand cont ca Uniunea Europeana a extins sanctiunile impotriva Federatiei Ruse cu jumatate de an, va solicit sa pregatiti propunerea mea pentru extinderea decretului prezidential (privind embargoul) pentru aceasta perioada”, a spus premierul rus Dmitri Medvedev intr-o intalnire cu adjunctii sai.

Embargoul, ce opreste importuri in valoare de 9 miliarde de dolari din SUA, UE, Australia, Canada si Norbegia a fost impus pentru un an ca replica la sanctiunile Occidentului la adresa Rusiei din cauza crizei ucrainene.

Ministerul agriculturii din Rusia a demarat deja pregatirea propunerii pentru lista cu bunuri de import pentru care se va aplica embargoul si ar putea adauga noi produse pe lista, a declarat pentruReuters un reprezentant al ministerului.

Luni, ministrii de Externe din UE au decis sa extinda cu sase luni sanctiunile economice si diplomatice impuse Federatiei Ruse.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22