RFI Monica Macovei: Am dubii ca Dan Condrea este persoana decedata in accidentul rutier

Vlad Toma | 23.05.2016

Monica Macovei, liderul M 10, a declarat, intr-un interviu pentru RFI, ca are dubii că persoana decedată in accidentul de duminica seara ar fi Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Pe aceeași temă

 

Ea a subliniat faptul ca dispariţia patronului Hexi Pharma duce la o limitare serioasa a informaţiilor pe care le vor obtine procurorii pentru a rezolva cazul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.

 

"Acum ar trebui să facă foarte multe autorităţile. În primul rând, trebuie să ştim dacă acel cadavru este chiar el şi se poate lua ADN-ul şi se verifică asta sau el a fost scos sau a plecat din ţară, tocmai pentru a nu da declaraţii. Eu cred că asta este în acest moment cea mai plauzibilă versiune. Deci ADN şi să ne spună clar cine este cel de acolo", a spus Macovei la RFI.

 

Întrebată dacă personal are dubii că e vorba de corpul lui Dan Condrea, Macovei a răspuns: "Da, am dubii, da. Am dubii, pentru că faţa este de nerecunoscut. Momentul este iarăşi unul foarte important, urma să fi dat declaraţii, poate că unii vor să nu dea declaraţii sau el n-ar fi vrut să dea declaraţii. Cred că era un moment în care dispariţia lui, nu fizică, ci din România, ar opri multe lucruri".

 

Conform informatiilor existente in acest moment, patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si-a pierdut viata duminica seara, in urma unui accident produs pe un drum din judetul Ilfov.

 

Cititi interviul integral pe RFI.ro

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22