Romeo Stavarache ramane in arest la domiciliu

T.d. | 05.12.2014

Pe aceeași temă

Inalta Curte de Casatie si (ICCJ) a decis ca primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, ramane in arest la domiciliu. ICCJ a respins contestatia fata de masura preventiva dispusa in cazul lui Stavarache, implicat intr-un dosar de coruptie. Decizia este definitiva, potrivit Hotnews.

Romeo Stavarache este arestat la domiciliu din 3 septembrie, iar din 1 iulie si pana atunci a fost in arest preventiv.

La sfarsitul lunii noiembrie, Stavarache a ajuns la spital, dupa ce a acuzat probleme cardiace. Inainte, primarul bacauan a primit acceptul Curtii de Apel Bacau de a-si parasi locuinta.

Dupa ce a parasit spitalul, Stavarache a mers la Curtea de Apel Bacau, dupa ce a solicitat in instanta "verificarea legalitatii si temeiniciei arestului la domiciliu".

Magistratii instantei bacauane au decis mentinerea arestului la domiciliu, sentinta contestata insa de avocatul lui Romeo Stavarache la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Romeo Stavarache, judecat pentru ca ar fi luat mita peste 2,3 milioane de lei, a fost arestat la domiciliu in 3 septembrie, dupa peste doua luni de arest preventiv, printr-o hotarare a instantei supreme, care a admis constestatia edilului fata de masura Curtii de Apel Bacau, prin care se stabilise ca el sa fie arestat preventiv.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22