Rovana Plumb, atac la frontal la Tudose: Partidul va decide dacă va avea soarta lui Grindeanu

E.b. | 04.12.2017

Rovana Plumb, fost ministru al Fondurilor Europene, l-a criticat luni pe premierul Mihai Tudose pentru declaraţiile făcute, care ”nu coincid de multe ori cu poziţiile pe care le au colegii sau colegele”. Ea se referea, în primul rând, la disputa Firea-Tudose

Pe aceeași temă

 

 Rovana Plumb a spus că partidul va decide dacă şi actualul premier va avea soarta lui Sorin Grindeanu.

 

Sinceră să fiu, nu mi se pare normal să se dea o serie întreagă de declaraţii din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu poziţiile pe care le au colegii sau colegele noastre”, a declarat Rovana Plumb, citată de News.ro.

 

Întrebată dacă Mihai Tudose riscă soarta lui Sorin Grindeanu din cauza ieşirilor sale publice, Robana a răspuns: ”Asta se va decide în partid. Nu pot eu să spun în momentul de faţă ce se va întâmpla”.

 

”Important este că românii au nevoie de stabilitate, de linişte. Eu cred că perioada scandalurilor trebuie să se sfârşească odată şi nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare de violenţă. Ceea ce s-a întâmplat zilele trecute mi se pare anormal într-o societate democratică. Lucrurile au degenerat, nu mi se pare normal ca atunci când o autoritate publică decide să organizeze un eveniment şi are toate autorizaţiie legale, să nu fie respectate prevederile legale”, a mai spus Rovana Plumb.

 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat duminică pe premierul Mihai Tudose că dă „replici nepotrivite” colegilor din partid, începând cu perioada în care s-a antepronunţat în cazul fostului ministru al Dezvoltării Sevil Shhaideh şi fostului ministru al Fondurilor Europene Rovana Plumb, numindu-le „penale”, şi culminând cu „atitudinea arogantă” la adresa edilului.

 

Firea a mai spus că, dacă un membru PSD este primar sau prim-ministru, nu îi dă dreptul să-şi jignească colgii sau să le dea replici în spaţiul public.

 

„Premierul este cel care a inaugurat această perioadă în care dă replici din ce în ce mai nepotrivite colegilor de partid, începând cu faptul că într-o emisiune televizată le-a numit penale pe cele două colege ale noastre fără să fie o decizie a unei instanţe în acest sens, continuând cu faptul că la informaţia colegului nostru că se va organiza un miting, dumnealui, întrebat de presă, a spus că este din Brăila, nu din Craiova, aş adăuga eu că nu îl interesează mitingurile, continuând cu afirmaţia, tot în faţa presei, că nu a citit declaraţia celor două Camere ale Parlamentului, cu alte cuvinte nu-l interesează opinia domniilor lor de ce nu participă la parada de 1 Decembrie, culminând cu declaraţiile publice negative la adresa unei iniţiative ale Primăriei Capitalei şi cu atitudinea arogantă la adresa primarului Capitalei, colega domniei sale”, a spus Gabriela Firea într-o intervenţie telefonică la Antena3.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22