Scandal după alegerile interne din USR-PLUS pentru desemnarea candidaților la alegerile parlamentare

Laurentiu Gheorghe | 12.10.2020

Deputatul Emanuel Ungureanu și senatorul Mihai Goțiu contestă alegerile interne ale USR-PLUS Cluj pentru desemnarea candidaților pentru Parlament: „Mizerii” și „mecanism perfid”

Pe aceeași temă

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a scris pe Facebook că la alegerile interne ale USR-PLUS filiala Cluj s-au petrecut „mizerii” iar candidații au fost desemnați în urma aplicării unui mecanism perfid pus la cale de reprezentanții partidului lui Dacian Cioloș prin care au fost îndepărtați membrii vechi, cu notorietate ai USR.

„Să fim sănătoși, asta contează! Să păstrăm locurile de muncă și să avem grijă unii de alții.

Dar, în viață, se mai întâmplă și mizerii. Vom povesti diseară despre cum arată din interior organizația USR-PLUS Cluj, cine a acaparat puterea politică și mai ales ce face cu ea.

Voi explica mecanismul perfid prin care am fost eliminat de pe locurile eligibile ale Alianței USR PLUS Cluj pentru noul Parlament și care sunt proiectele mele de viitor pe Sănătate”, a anunțat pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu.

La rândul lui și senatorul Mihai Goțiu, cunoscut pentru acțiunile sale de protecție a mediului, și-a exprimat de asemenea nemulțumirea vizavi de alegerile interne ale USR-PLUS la Cluj, afirmând că au votat 72 de delegați de la PLUS și 48 ai USR.

„Dincolo de rezultatul votului, amărăciunea nu vine din faptul că nu i-am convins, ci că n-am avut șansa să-i pot convinge pe reprezentanții PLUS. Cu greu, am făcut rost de numerele de telefon ale unora dintre ei, să pot discuta direct, să mă prezint și să mai demontez din «miturile» pe care unii «binevoitori» le-au plantat în grupul lor.

În rest, toată «dezbaterea» internă s-a limitat la o prezentare și răspunsul la câteva întrebări, cu un timp total alocat de 11 minute. La care s-au adăugat 2 minute de prezentare, în deschiderea Conferinței Județene, de astăzi. În total… 13 minute”, a relatat pe Facebook Mihai Goțiu.

„Pentru Dacian Cioloș o să am mai multe întrebări (inclusiv dacă ce s-a întâmplat, în ultima săptămână, la Cluj, e modul în care schimbăm politica în România)”, a adăugat Mihai Goțiu după ce acesta s-a clasat pe poziția a doua pe lista pentru Senat, cu șanse minime pentru un nou mandat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22